Hudební Hitparáda | Videoklipy zdarma | BUB.cz Tvorba webových stránek - Rychle, kvalitně a levně

Vtipná videa archiv 'sport'

Nepromokavé oblečení – Mokré tričko se nekoná

Nepromokavé oblečení si můžete udělat z jakéhokoliv kousku z vašeho šatníku. stačí jej ošetřit revolučním přípravkem, který odpuzuje vodu a už vás nic nezaskočí. Podívejte se na video, na kterém se měl muž pokochat zcela zmáčeným tričkem oblečeným na velkolepě obdařené běžkyni. Nuž co se ale nestalo. Muž s pejskej zůstal civět, ale na něco […]


Házená a penalta roku 2012

Pro všechny fanoušky házené a borců, kteří umí překvapit. Tady je důkaz, že i v házené se dají vidět dramatické a překvapivé zvraty. Borec házel penaltu s opravdu lehkou rukou. Brankář se nechal zmást a dostal povedený góoool. Tohle musíte vidět. Házená a penalta roku 2012 je tady.


Cyklista jel stovkou za kamionem

Cyklista jel stovkou za kamionem. Neváhal a zavěsil se za těsně za kamion. Cyklista šlapal do pedálů co mu nohy stačili. Snad to zvládl i když kamion zabrzdil. Neuvěřitelné video extrémního cyklisty z Belgie.


Real Madrid proti 109 dětem – Fotbalová videa

Real Madrid se zúčastnil zápasu proti 109 čínským dětem. Silný nepoměr při fotbalovém zápase. Jak dopadl takovýto exhibiční zápas?


Golfové vozíky nejsou na hraní (VIDEO)

Golfové vozíky nejsou na hraní. Dělat blbosti můžete ale jen do určité míry. Pokud překročíte hranice může vás čekat bolestiví pád. Golfové vozíky můžou být parádní zábava. Tentokrát to kluci opravdu přehnali.


Horolezectví videa – Horolezec bez strachu a lana

Tento horolezec beze strachu zdolává hory bez lana. Vezme sebou pouze sekyrky, mačky a leze nahoru. Švýcarský horolezec zdolal převýšení přes 1200 metrů za pouhé 2 hodiny a 21 min. Led a ostré skály mu nedělaly žádný problém. Horolezec světového měřítka zdolal část Mount Blancu. Video natočil extrémní kameraman z helikoptéry. Podívejte se tedy na […]


Balotelli a jeho nepovedený trik – Fotbalová videa

Balotelli to pěkně pokašlal. Nádhernou šanci pokazil nepovedeným trikem před bránou soupeře. Míč poslal nepochopitelně mimo bránu. Fotbalová videa a nepovedené šance. Za tuto nepovolenou akci si fotbalista vysloužil stažení se zápasu.


Nejrychlejší gól ve fotbalu – 4 sekundy

Nejrychlejší gól ve fotbalu je opravdu skvělý. Pohotový kop přes půlku hřiště si zaslouží uznání. Míč skončil za zády překvapeného brankáře. Fotbalové parádičky občas stojí za to. Nejrychlejší gól se povedl.


Bojová umění – Vtipné video

Bojová umění se vyučují všude po světě. Takové školy jsou i u nás v Praze, Brně či Ostravě. Tento chlapík je však z Ruska. Bojová umění studoval z filmů a videoher. Jeho bojový styl je vždy závislý na dávce alkoholu v krevním oběhu. Bojová umění předvádí již roky na městských ulicích. Hudba, která dělá doprovod […]


Red Bull jízda na prkně po brusinkovém jezeře nabrala obrátky. Úžasné video z adrenalinového zážitku. Skvělý zážitek si užil Josh Tranby a jeho tým ve Wisconsinu. Brusinkové bobule plavali po hladině jezera, na kterém se proháněl tento extrémista na prkně. Red Bull, extrém, fantazie.